måndag 2 december 2013

En vecka kvar...

I helgen medverkade jag en stund på Fitnessfestivalen i Fitnessmatkassens monter. Det var faktiskt kul att få prata om matkassen och träffa många bekanta som man inte ser så ofta. Är egentligen inte särskild intresserad av att besöka mässan under just Fitnessfestivalen, väldigt mycket folk, blandat seriositet och ett utseendebetonat fokus som jag inte helt kommer överens med. Men just i rollen "prata mat" kände jag mig hemma. Trivs dessutom väldigt bra med teamet i Fitnessmatkassen, tack Tobbe, Patric och Karin för att ni fick mig att känna mig som hemma!

Annars då? Resfebern är aktiverad, rejält, om en vecka är jag i luften! Har känslan av att jag inte ska gå omkring och gnälla över hur mycket jag har att göra inför Hawaiiresan, det kan visst verka provocerande. Men i det här forumet får jag lyckligtvis gnälla hur mycket jag vill. Har faktiskt varit rätt stressad och haft svårt att få allt gjort i tid till resan, men har börjat sänka kraven på vad jag ska hinna göra innan avresa och känner mig något lugnare.

Träningen går bra nu! Har kunnat öka i både back squat och marklyft utan att få "känningar" i ryggen dagen efter och veckans snabba löppass har faktiskt känts snabba. En månads rehab, stretch, kroppsviktsträning,  yoga och enstaka joggingtur på stranden på det nu så inleder vi 2014 på ett bra sätt.  


TORSDAG
Yoga 

"The Century" 
40 squats, 30 push-ups, 20 hanging knee raises, 10 pull-ups 
Tid: 3:37 min 

Deadlift
70 kg - 10
90 kg - 8
100 kg - 5 x (5)

Calisthenics
Abwheel
Handstand
Front lever practice 

FREDAG
Vila

LÖRDAG
Löpning (löpband)
Distans: 5 km
Tid: 21:57 min
Tempo: 4:23 min/km 

Back squat 
40 kg - 10
50 kg - 10
55 kg - 4 x (5)
60 kg - 5

Calisthenics
Push-ups - 10 x (10)
Human flag practice
Handstand
Bridge
Headstand

SÖNDAG
Yoga

Calisthenics
Pullups:  10, 8, 6, 6, 4 


Fitnessmatkassens snygga monter!

Har ätit de obligatoriska lussekatterna, men jag vill ha MER. Eftersöker goda saffransrecept att tillaga och inmundiga innan jag reser bort. Har du några sådana på lager tas de tacksamt emot!

2 kommentarer: